‘The Grinch’ten Yeni Fragman Geldi! 23 Kasım'da Sinemalarda


Bir kez daha yılbaşını mahvetmeye hazırlanan Grinch‘ten yeni fragman geldi! Film ülkemizde 23 Kasım’da sinemalarda olacak.Yılbaşından hiç hoşlanmayan yeşil canavar arkadaşımız Grinch bu kez animasyon olarak karşımıza çıkıyor
‘The Grinch’ten Yeni Fragman Geldi! 23 Kasım'da Sinemalarda

Yılbaşından hiç hoşlanmayan yeşil canavar arkadaşımız Grinch bu kez animasyon olarak karşımıza çıkıyor. Yönetmen koltuğunda ‘Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı’ filminin yardımcı yönetmeni Yarrow Cheney ve Scott Mosier otururken, senaryoya ise Michael LeSieur imza atıyor.

Filmde Grinch’i ‘Sherlock’ dizisinin yıldızı ve Doktor Strange olarak bildiğimiz Benedict Cumberbatch seslendirirken, seslendirme kadrosunda ‘Parks and Recreation’ dizisinden hatırladığımız Rashida Jones, üç Oscar adayı Angela LansburyKenan ThompsonCameron Seely ve Pharrell Williams da yer alıyor.

 

Grinch’in yeni yıl maceralarını izleyeceğimiz filmin konusu ise şöyle; Yaşadığı köyden ayrılarak dağın başında, kimsenin gitmeye cesaret edemediği mağarasında yaşayan Grinch’e sadece sadık köpeği Max eşlik etmektedir. Yaşamının sakinliğinden memnun olan Grinch’in kabusu ise, yeni yıl kutlamalarına aşırı düşkün olan köy halkının yıl sonu başlayan coşkusudur. Bu yıl kutlamaların daha da coşkulu olacağının açıklanması üzerine, Grinch bu coşkuyu yok etmek için, Noel Baba kılığına girerek yılbaşını mahvetmeye karar verir. O sırada köyde yaşayan küçük Cindy-Lou ise arkadaşlarıyla birlikte yılbaşında Noel Baba’yı yakalayıp, annesine yaptığı yardımlar için teşekkür etme planı yapmaktadır.

Tepkileriniz Nedir?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0

Bir Yorum Yaz



Bu site çerez kullanıyor. Siteye göz atmaya devam ederek çerezleri kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Şartlar ve Koşullar