İnternet'ten Ücretsiz Video İndirme Siteleri


İnternetten video indirmek ister misiniz? Facebook, YouTube, Vimeo veya diğer önde gelen video sitelerinin herhangi birinden beğendiğiniz bir videoyu hemen indirin. Üstelik internetten video indirmek çok kolaydır. İşte internetten herhangi bir video indirmenin ücretsiz yolları.
İnternet'ten Ücretsiz Video İndirme Siteleri

İnternetten video indirmek ister misiniz? Facebook, YouTube, Vimeo veya diğer önde gelen video sitelerinin herhangi birinden beğendiğiniz bir videoyu hemen indirin. Üstelik internetten video indirmek çok kolaydır. İşte internetten herhangi bir video indirmenin ücretsiz yolları.

 

1. SaveFrom

savefrom video indirme sitesi

SaveFrom bir YouTube video indiricisidir, ancak bir farkı vardır. Çevrimiçi bir şey izliyorsanız ve kaydetmek istiyorsanız, URL’deki “YouTube” dan önce “ss” yazmanız yeterlidir. Video indirmek için bir web hilesi.

Örneğin:

https://www.youtube.com/watch?v=OGX-ny-3ztI

Adresini aşağıdaki gibi düzenleyin:

https://www.ssyoutube.com/watch?v=OGX-ny-3ztI

İstediğiniz videonun adresini bu şekilde adres sütununa yazıp enter yaptığınızda otomatik olarak video indirme sayfasına yönlendirilirsiniz.

2. FastestTube

Diğer ücretsiz YouTube indiricileri arasından tartışmasız en basit olanı. FastestTube, YouTube'a fiziksel bir indirme düğmesi ekleyen bir tarayıcı uzantısıdır. Bir videonun sağ alt köşesinde bulabilirsiniz.

fastesttube video indirme eklentisi

Bu eklenti Chrome, Firefox, Safari, Opera ve Internet Explorer'da çalışır.

3. DownloadTwitterVideo

DownloadTwitterVideo, en popüler sosyal ağlardan biri olan Twitter'dan herhangi bir videoyu çekmenizi sağlar.

  1. İndirmek istediğin Twitter video url'sini girin
    twitter video indir
  2. "İndir" butonuna tıklayın
  3. "Twitter video indiricisi" istediğinizi işleme koyarken bir kaç saniye bekleyin

Twitter video indiricisi twitter videolarını en kolay şekilde indirmenizi sağlar. Takip ettiğiniz kullanıcıların videolarını MP4 olarak saniyeler içerisinde indirin. Tüm yapmanız gereken twitter videosunun url’sini beyaz kutucuğa kopyalamak ve indir tuşuna basmak. Bir kaç saniye sonra video sizindir!

4. Instagram Downloader

Instagram, bir fotoğraf paylaşım hizmeti olarak ünlendi, ancak Instagram Stories'in tanıtımıyla birlikte, kendisini Vine yerine koydu. Instagram Downloader Instagram videoları indirmenize izin veriyor.

instagram video indirme

Bu internet sitesi Instagram'dan çevrimiçi video indirmek için harika bir araçtır. Bir kaç saniye içerisinde MP4 dosyası olarak instagram dosyalarını indirebilirsiniz.

5. FB Down

FB Down, Facebook'tan video indirmek için bir araçtır. Ayrıca bir Chrome eklentisiyle birlikte gelir; yani, kaydetmek istediğiniz bir şey bulursanız sosyal ağın ana sayfasından ayrılmanıza gerek kalmaz.

Facebook Videoları Nasıl İndirilir

  1. Facebook yayınınızda veya zaman çizelgenizde herhangi bir videoya 'Sağ Tıkla' ve ardından 'Geçerli zamanda Video URL’sini kopyala'.
  2. Ardından URL'yi yapıştırın ve 'Download' butonuna tıklayın.
  3. Videoyu indirmeye başlamak için "Normal kalitede video indir" veya "HD video indir" (varsa) üzerine tıklayın.
  4. Video indirme yerine video oynatılmaya başlarsa, 3. Adımda Videoyu indirmek için bağlantıya sağ tıklayın ve "Farklı kaydet ..." üzerine tıklayın.
  5. Bir hata alırsanız, videonun herkese açık olup olmadığını kontrol edin.

6. FB Down Private

FB Down Private, FB Down'un bir alt bölümüdür. Uygulama, videoyu Facebook'ta normalde göremeseniz bile, kullanıcıların özel olarak ayarladığı hesaplardan video çekmenize olanak tanır.

Özel bir video indirmek için videonun Facebook sayfasına gidin, kaynak kodunu görüntülemek için CTRL + U tuşlarına basın, sonra kodu indiriciye yapıştırın.

7. KeepVid

KeepVid 28 siteyi destekliyor. Lynda gibi eğitim kaynaklarını, ABC ve NBC gibi haber yayınlarını ve Ebaumsworld ve Break gibi popüler eğlence sitelerini kapsar. Ne yazık ki, KeepVid artık YouTube videolarını indirmenize izin vermiyor.

Bağlantınızı kopyalayıp siteye yapıştırdıktan sonra, indirdiğiniz dosyayı 150'den fazla formatta kaydetmeyi seçebilirsiniz.

8. VideoGrabby

VideoGrabby, internetten video indirmenize izin veren kullanımı kolay bir web uygulamasıdır. Ve en popüler video sitelerinin çoğunu destekliyor. Sadece bağlantıyı yazın ve "Go" tuşuna basın.

videograbby

9. YooDownload

YooDownload, KeepVid ve VideoGrabby'i gibi bir video indirme sitesi. YouTube, Vimeo, Facebook, Twitter, Instagram, Vid.me ve SoundCloud sitelerinden video indirmenizi sağlar.

10. ClipConverter

ClipConverter, aklınıza gelebilecek hemen hemen her web sitesinden video indirir.

ClipConverter video indir

ClipConverter, herhangi bir yerde veya linkte bulunan ses veya görüntüyü, yaygın formatlardan birine dönüştürmeyi sağlayan ücretsiz, online bir uygulamadır. Şu anda desteklenen servisler: Direct Download, YouTube (HQ ve HD), Google Video, Sevenload, MySpace, Dailymotion (HQ), Vimeo (HQ), Metacafe, MyVideo, YouPorn, Pornhub, Veoh. Bu ücretsiz ve hızlı dönüştürücü beğendiğiniz YouTube videolarını cep telefonu, PSP, iPhone ya da başka herhangi bir aygıta izlemenizi sağlar.

Bir YouTube videosu nasıl dönüştürülür: 
1. YouTube linkinizi(URL) 'Media Linki' bölümüne yapıştırıp 'Devam'a basın.
2. Dönüşüm formatı ve ayarlarınızı seçin. Varsayılan ayarlar görüntülerin çoğu için iyi bir ayardır.
3. Dönüştürme işlemini başlatmak için alttaki 'Başla' butonuna basın.
4. Bu işlem birkaç dakika sürebilir. Dönüşüm tamamlandıktan sonra, dönüştürülen dosyayı indirebilirsiniz. 

Geliştiriciler, Chrome, Firefox ve Safari için bir tarayıcı eklentisi sunar.

11. OnlineVideoConverter

OnlineVideoConverter YouTube, LiveLeak, TeacherTube, VK, College Humor vb. siteleden video indirmenizi sağlar.

  • Dönüştürmek istediğiniz videonun bağlantısını girin veya cihazınızdan veya bulut depolama biriminden bir dosya seçin.

  • Dönüştürmek istediğiniz formatı seçin ve ayarlarınızı özelleştirin.

  • Dönüşüm işlemini başlatmak için "Başlat" ı tıklayın.

  • Bu kadar! Dönüştürme işlemi tamamlandıktan sonra dosyayı indirebilirsiniz.

OnlineVideoConverter.com (OVC), bilgisayarınıza herhangi bir yazılım yüklemenize gerek kalmadan herhangi bir video bağlantısını veya dosyayı çeşitli biçimlere dönüştürmenize olanak sağlayan ücretsiz bir çevrimiçi medya dönüştürme web uygulamasıdır. OVC, tüm modern tarayıcılarla tamamen uyumludur ve birçok ses (.mp3 / .aac / .ogg / .wma / .m4a / .flac / .wav) ve video (.mp4 / .avi / .mpg / .mov / .wmv / .flv / .m4v / .webm / .mkv / .3gp) formatını destekler. YouTube, Dailymotion ve Vimeo dahil olmak üzere çok çeşitli çevrimiçi video portalları desteklenmektedir.

Masaüstü Uygulamalarını Kullanarak İnternet Videoları İndirin
Bazen bir masaüstü uygulamasını kullanmak bir web uygulamasından daha iyidir. Web uygulamalarının kopyalayamadığı özellikler sunabilirler. Ve işte internetten video indirmek için en iyi masaüstü uygulamaları.

12. VLC Media Player

Açıkçası, VLC sadece video indirmekten çok daha fazlasını yapıyor. VLC kullanmanın güzelliği, bir çok kullanıcının cihazlarına kurmuş olabileceği bir program olmasıdır ve üçüncü parti uygulamalara olan ihtiyacı da ortadan kaldırmaktadır.

13. Video Grabber

Video Grabber'ın üç temel özelliği vardır; video indirme, video dönüştürme ve ekranınızı kaydetme. Başlangıçta bir web uygulaması gibi görünse de, aslında bir masaüstü programıdır.

Ekran kaydı özelliği bazı durumlarda gerçekten yararlı olabilir.

14. FLVTO

FLVTO'nun bir web uygulaması ve bir masaüstü sürümü var. Masaüstü sürümü, videoları birden fazla kaynaktan indirmeniz için sıraya almanıza ve kullanılabilir olduğunda yeni videoları otomatik olarak indirmenize izin verir.

flto video indir

Flvto YouTube dönüştürücüsü nasıl kullanılır?

  • YouTube videosunun linkini kopyalayın ve giriş Medya Bağlantı alanına yapıştırın.
  • İstediğiniz formatı seçin.
  • "Şuna Dönüştür" butonuna basın.

Ekran Kayıt Cihazları
Listemizi bir çift ekran kaydedici ile kapatıyoruz. Bu araçlar bilgisayarınızda oynatılan her şeyi kaydetmenize izin verir ve diğer tüm olasılıkları tükettiğinizde bunlar iyi bir seçim haline gelebilir.

15. Open Broadcaster Software

OBS stüdyosu tartışmasız en iyi ücretsiz ekran kaydedici uygulamasıdır. Windows, Mac ve Linux'ta mevcuttur ve güçlü bir düzenleme aracı içerir.

16. CamStudio

CamStudio, OBS kadar özelliğe sahip değil, ancak kullanımı daha kolay. Bu nedenle, sadece Record (Kaydet) düğmesini tıklayıp gerisini düşünmek istemeyen kişiler için mükemmeldir.

 

Sonuç
Lütfen bu makalede listelenen tüm araçların kişisel kullanım için ücretsiz çevrimiçi video kaydetme uygulamaları olduğunu unutmayın. Telif hakkıyla korunan materyalleri kaydetmek ve dağıtmak için kullanılmamalıdır; aksi halde telif hakkı sorunları çıkabilir!

Kaynak

Tepkileriniz Nedir?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0

Bir Yorum Yaz



Bu site çerez kullanıyor. Siteye göz atmaya devam ederek çerezleri kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Şartlar ve Koşullar