Black Mirror 5. sezon bölüm afişleri yayınlandı


Belirsiz bir gelecekte, teknolojinin hayatımıza etkilerini çarpıcı bir şekilde karşımıza çıkaran Black Mirror, tüm dünyada milyonlarca izleyici kitlesine sahip.

Black Mirror 5. sezon bölüm afişleri yayınlandı

Belirsiz bir gelecekte, teknolojinin hayatımıza etkilerini çarpıcı bir şekilde karşımıza çıkaran Black Mirror, tüm dünyada milyonlarca izleyici kitlesine sahip. Black Mirror 5 sezon için geri sayım devam ederken, bölümlere dair afişler yayınlandı. Netflix Black Mirror bölümleri için hazırlanmış afişleri dizi severlerin beğenisine sundu.

Netflix Black Mirror 5. sezon bölümlerini 5 Haziran’da yayınlayacak. Toplamda üç bölüm olacak sezonun, bölümlerine dair bilgiler daha önce ortaya çıkmıştı. 

 

Etkileyici hikayeleriyle dikkat çeken Black Mirror için yeni sezon bilgileri ortaya çıkmaya başladı. İlk olarak Black Mirror 5 sezon ne zaman başlayacağı açıklandı. Aradan geçen kısa sürenin ardından yeni sezonda yayınlanacak bölümlerin fragmanları paylaşıldı. Ayrıca bölüm açıklamaları da yapıldı.

Black Mirror 5 sezon için tarih olarak 5 Haziran seçildi. Dizinin yeni sezonu 5 Haziran günü Netflix üzerinden izleyicisiyle buluşacak. Dizinin yaratıcısı Charlie Brooker olacak ve baş yapımcı koltuğunda Annabel Jones oturacak. 5. sezonu toplamda 3 bölüm sürecek olan Black Mirror, genel olarak belirsiz bir gelecekte teknolojinin hayatımız üzerindeki trajik etkilerini konu alıyor.

Black Mirror 5 sezon bölümlerine air fragmanlar yayınlandı

Black Mirror 5. sezon toplamda 3 bölüm sürecek. 3 bölümün isimleri sırasıyla; ‘Smithereens’, ‘Rachel, Jack and Ashley, too’ ve ‘Striking Vipers’ olacak. Peki, bu diziler neleri konu alacak?

5’inci sezonun ilk bölümünün oyuncu kadrosunda Andrew Scott, Damson Idris ve Topher Grace yer alıyor. Konuya gelecek olursak, “Bir taksi şoförü bir anda gündemin odağı haline gelir ve hızlıca kontrolden çıkar”

Black Mirror 5 sezon bölümleri için geri sayım devam ediyor

Son olarak, Netflix Black Mirror 5. sezon bölümlerine dair afişleri de dizi severlerle paylaştı. Üç bölüm için üç ayrı afiş yayınlandı.

Black Mirror 5 sezon 1 bölüm karşımıza Smithereens ismiyle çıkacak. Bu bölümde bir taksi şoförünün bir anda gündem haline gelişini izleyeceğiz.

Black Mirror 5 sezon 2 bölüm konusu ise bir pop yıldızı ile tanışma hayali olan yalnız bir gencin yaşadıkları olacak. Olaylar gencin hayal ettiği gibi mi gerçekleşecek? Bunu bölüm yayınlandığında göreceğiz. Miley Cyrus’u başrolde gördüğümüz bu bölümün ismi ise Racher, Jack and Ashley, too.

Black Mirror 5 sezon 3 bölüm karşımıza Striking Vipers ile çıkacak. Bu bölümde yıllar sonra bir araya gelen iki üniversite öğrencisinin hayatlarının sonsuza kadar nasıl değiştiğini izleyeceğiz.

Tepkileriniz Nedir?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0

Bir Yorum Yaz



Bu site çerez kullanıyor. Siteye göz atmaya devam ederek çerezleri kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Şartlar ve Koşullar